ünnepek · karácsony · romantika · romantikus könyvek

Menedék a vad sziklák között – Megjelent!!!!!!

Végre, végre! Megjelent a Menedék a vad sziklák között! A Könyveim oldalon minden információt megtalálhattok. Annyira izgalmas. Ez egy teljes egészében kitalált történet, az élet jó és rossz dolgaival, de mivel hiszek abban, hogy mindenki megérdemli a boldogságot az életében, nem árulok el titkot, ha elmondom, hogy vidám vége lesz a történetnek.

A boldogság keresése számomra egy komoly kihívást volt pár évvel ezelőtt. Teljesen elvesztettem a motivációmat és szinte minden korábbi munkámat abszolút céltalannak és értelmetlennek éreztem. Rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán nem voltam boldog, mindig csak valami jövőbeni cél felé törekedtem, de amikor azt elértem, azonnal kitűztem egy másikat, mert a várt boldogságot nem hozta meg. Elmaradt a taps és az örömünnep, csak ültem fáradtan és néztem magam elé. Aztán hirtelen kiléptem mindebből és cél nélkül keztem bolyongani. Annyira jó volt! Hihetetlen élmény úgy felkelni minden nap, hogy nem tudod mivel fogsz foglalkozni, nincsenek elvárások és teljesítmény, csak én vagyok és minden más, ami körülvesz. A félelmeim ebből az állapotból visszarángattak a “valóságban”, legalább is én azt gondoltam, hogy az nem lehet a valóság. Mekkorát tévedtem.

A valóság az, amit én teremtek magamnak, és ha én céltalanul akarok élni, akkor úgy fogok. Ha csak 4 órát akarok dolgozni egy nap, meg fogom találni a módját, hogy megvalósítsam. De persze hinni is kell benne. Az bizony sok idő mire ezt megtaláltam, de most már biztosan magaménak tudhatom. Mivel az agyam már nem a célkereséssel foglalkozott éjt nappallá téve, egyszer csak ott termett előttem, hogy mit szeretnék csinálni. Írás, sport, egészség. És most már tudom, hogy nem a jövővel kell foglalkozni, hanem azzal, hogy most mi van és megélni azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek. Ezek a boldog pillanatok fogják majd alakítani a következő pillanatot, percet, órát, napot, hetet és így tovább. És majd azon kapom magam, hogy folyamatosan boldog és elégedett vagyok. Ezt kívánom mindenkinek a világon.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s