romantika · Uncategorized

Metróra való könyvek

urban metro subway
Photo by Kaique Rocha on Pexels.com

Sokat utazok a metrón. Igen, Budapesten élek és naponta kb. 1 órát utazok, de azt hiszem, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Általában a metrón meleg van és büdös, sok az ember, az oxigén pedig kevés. Nem szeretem bámulni a szemben ülőket, de az előttem állókat sem, ha elalszom, akkor rádőlök a mellettem ülőre (ez már megtörtént…..), zenét nem tudok hallgatni, mert a metró eleve nagyon hangos, így csak az olvasás maradt, ha ki akarom bírni a metrón töltött perceket. Eleinte csak felkaptam egy könyvet otthonról, de rá kellett jönnöm, hogy nagyon mély, elgondolkodtató tartalmú olvasmányok ide nem jók, mert nem tudok figyelni.

Mivel a romantikus, könnyed filmek, töténetek mindig is nagy kedvenceim voltak, ezért ők lettek az utitársaim, ahogyan sok más embernek is. Egy idő után azonban rájöttem, hogy nekem is sok hasonló történet állt már össze a fejemben, mi lenne, ha leírnám azokat?

Így is lett. Bár az első könyvem – Tökmagot reggelire – nem igazán sorolható a szerelmes regények közé, mégis van benne romantika, az én romantikám.

A második könyvem – Menedék a vad szikál között – már egy az egyben szívet melengető olvasmány – nemsokára ez is megjelenik! 🙂

És még van pár történet a tarsolyomban.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s